Порівняльний аназіз розрахунку нормативної грошової оцінки земельних ділянок житлової забудови і інженерної інфраструктури в м. Києві в залежності до застосування локальних коефіцієнтів - Сулима-Самуйло, Г. Д.; Малашевський, М. А.; Мосійчук, Ю. А. (КНУБА, 2014)
Представлені розрахунки доцільності застосування локальних коефіцієнтів при розрахунку нормативної грошової оцінки земель житлової забудови та земель інженерної інфраструктури.
Keywords: нормативна грошова оцінка; житлова забудова; інженерна інфраструктура; локальні коефіцієнти