Розробка і дослідження методики створення геодезичної основи на монтажному горизонті при висотному будівництві - Шульц, Р. В.; Медведський, Ю. В. (КНУБА, 2009)
Розглянуто можливість заміни класичного способу передачі координат пунктів просторової геодезичної мережі за допомогою сучасних супутникових технологій.
Keywords: сучасні супутникові технології; передача координат пунктів; просторова геодезична мережа; висотне будівництво