Озерова, Ольга Анатоліївна2023-10-242023-10-242023Спортивне та оздоровче харчування: методичні вказівки для студентів спеціальності 017 “Фізична культура і спорт" освітнього рівня бакалавр / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; укладач : О. А. Озерова. - Київ : КНУБА, 2023. - 31 с. - Бібліогр. : с. 29 - 31.https://repositary.knuba.edu.ua/handle/123456789/11423В авторській редакції.Містять загальні відомості, мету, завдання, програму та структуру навчальної дисципліни «Спортивне та оздоровче харчування». Надані теми та короткий зміст лекційних та практичних занять, теми для самостійної роботи, питання модульного і підсумкового контролю, спеціальна література, інші інформаційні ресурси щодо вивчення дисципліни. Призначено для студентів спеціальності 017 “Фізична культура і спорт" освітнього рівня бакалавр денної та заочної форм навчання.Ukхарчування спортивнехарчування оздоровчеСпортивне та оздоровче харчування : методичні вказівкиOther