Реконструкція дорожньо-транспортного вузла на перетині Берестейського проспекту, вулиці О. Довженка та вулиці В. Гетьмана в місті Києві - Алексієвич О. В. (ТОВ «ЕКОІНВЕСТКОМ», 2025)
Автомобілізація та її вплив на міське середовище.