Дослідження товщини теплової ізоляції попередньоізольованих труб для безканальної прокладки - Примак, Андріана; Пасічник, Павло (КНУБА, 2025)
Примак А. Дослідження товщини теплової ізоляції попередньоізольованих труб для безканальної прокладки/ А. Примак, П. Пасічник // Build Master Class 2025 : Conference proceedings international scientific – practical conference of young scientists, Kyiv, 26.11- 28.11.2025 / Kyiv National University of Construction and Arhitecture ; chief ed. V. I. Skochko. – Kyiv : KNUCA, 2025. – P. 271 – 272. – Bibliogr. : 7 titl.
Keywords: трубопровід; теплова ізоляція; енергоефективність; теплопровідність