Науково-дослідний центр на воді в акваторії України: Методичні вказівки та завдання до практичних занять та індивідуальної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності G17 «Архітектура та містобудування» - Чернятевич, Наталія Григорівна (КНУБА, 2025)
Викладено практичні поради відносно змісту, методики виконання і оформлення кваліфікаційної роботи бакалаврів на IV курсі архітектурного факультету. Призначено для студентів ІV курсу архітектурного факультету за спеціальністю G17 «Архітектура та містобудування»
Keywords: транспортна зв’язність; функціонально-просторове зонування; лоція; акваторія водосховища