Податковий регулятор як альтернативний варіант формування оптимального інвестиційного портфеля девелоперської компанії - Петраш, Ольга Петрівна (My University, 2014)
Розглянуто залежність економічної доданої вартості підприємства від величини чистого прибутку. В свою чергу маємо пряму залежність величини чистого прибутку від доходів та витрат підприємства, суми податків, обов’язкових до сплати девелоперською компанією в бюджет. Отже, одним із альтернативних варіантів оптимізації інвестиційного портфеля девелоперської компанії є формування його шляхом введення податкового регулятора.
Keywords: економічна додана вартість; інвестиційний портфель девелоперської компанії; податковий регулятор; чистий прибуток