Педагогічна практика : методичні вказівки - Деревінський, B. Ф. (КНУБА, 2024)
Містить матеріали, які інформують здобувачів-практикантів про види роботи й особливості звітування під час проходження педагогічної практики. Розкрито загальні положення про педагогічну практику, її зміст, методи контролю й оцінювання знань. У додатках представлено взірці матеріалів для оформлення звітної документації. Призначено для здобувачів ступеня доктора філософії спеціальності 032 «Історія та археологія».
Keywords: практика педагогічна; історія та археологія