Програмне забезпечення для тестування в автономному режимі рівня знань з будівельної механіки - Баженов, В. А.; Шишов, О. В. (КНУБА, 2009)
Пропонується програмне забезпечення, призначене для тестування в автономному режимі знань та умінь студентів у галузі будівельної механіки стержневих систем
Keywords: програмний комплекс CNTRBIL; тестування рівня знань; комп’ютерне тестування