Особливості теплообміну у пластинчатих теплообмінниках з розчинами пар у якості теплоносія - Гламаздін, П. М.; Цикал, К. О.; Даніленко, А. Г. (КНУБА, 2014)
У статті описано проблеми пов'язані з утворенням накипу на теплообмінних поверхнях. Розглянуто вплив водних розчинів ПАР на процеси теплообміну в пластинчастих теплообмінних апаратах.
Keywords: теплообмінник пластинчастий; теплообмін; теплоносій