Історія становлення художнього проектування - Праслова, Валентина Олександрівна (КНУБА, 2012)
Розглядаються витоки художнього проектування в культурі формування штучного оточення (на прикладі творчості У. Морріса), художнє проектування в Баухаузі (на прикладі творчості Й. Іттена) та досвід Сенежської студії художньо-проектної творчості
Keywords: фірма «Морріс і К»; ввідний курс в Баухаузі; Сенежська художньо-проектна студія; художнє проектування