Типологічні особливості музеїв та поліфункціональних музейних комплексів - Трегубов, К. Ю. (КНУБА, 2013)
Розглянуто типологічну структуру музеїв та поліфункціональних музейних комплексів. Проаналізовано проблему типології, яка порушує складне питання про природу типологічного узагальнення.
Keywords: музей; поліфункціональний музейний комплекс; типологія; 727.7:069.4