Техногенні електромагнітні поля та випромінювання як фактор негативної дії на працюючих. - Бірук, Я. І.; Панова, О. В. (My University, 2021)
Дослідження щодо негативної дії на живі організми у медичній сфері засновані на використанні дії техногенних електромагнітних полів різної природи та малої інтенсивності. В результаті не стабільного електромагнітного навантаження на виробництві та перенасичення технічних засобів встановлено, що дія негативного впливу на живі організмами досліджується на постійній основі науковцями різних напрямків діяльності: в охороні праці, екології, безпеці життєдіяльності та медицині. Цього вимагає стрімкий технічний прогрес у науці та технікі та новітні технології лікування у медицині.
Keywords: електромагнітні поля, вплив на працюючих; охорона праці