Управління відновленням житловго фонду на основі сталого розвитку та науково-прикладний інструментарій визначення оптимальної тривалості будівництва в умовах невизначеності на основі наукового процесу - Штиль, А.М.; Блонний, А.В.; Тугай, О.А. (Ліра-К, 2026)
В сучасних умовах будівельний сектор стикається з численними викликами, серед яких ефективне відновлення житлового фонду після зносу або руйнувань, а також необхідність забезпечення сталого розвитку. Підходи до управління відновлювальними роботами повинні враховувати економічні, соціальні та екологічні фактори, що забезпечує збалансований розвиток житлової інфраструктури. На ґрунті науково-освітнього процесу формуються методологічні основи планування та контролю відновлювальних проектів, що дозволяє інтегрувати сучасні технології та практичні підходи управління.
Keywords: відновлення житлового фонду; житлова інфраструктура; планування будівництва; управління проектами; науковий процес