Проблематика формування системи пішохідних просторів значнішого міста (на прикладі міста Львів) - Соснова, Н. С.; Киргизбаєва, І. Ю. (КНУБА, 2016)
Проблема якості пішохідних просторів Львова, як і решти міст України полягає в архаїчності їх функціонального та композиційного трактування як міською владою, так і спеціалістами. Необхідність формування естетичного середовища в композиції міських пішохідних просторів усвідомлюється як важлива урбаністична задача.
Keywords: пішохідний простір; система пішохідних просторів; відкритий простір; компоненти; засоби; принципи; 625.88(477.83)