Розв’язувальні співвідношення НМСЕ просторової задачі термов’язкопружнопластичності для неоднорідних тіл обертання - Баженов, В. А.; Пискунов, С. О.; Остапенко, Р. М.; Сизевич, Б. І. (КНУБА, 2008)
Отримані розв’язувальні співвідношення напіваналітичного методу скінчених елементів ( НМСЕ ) для кругового косокутного неоднорідного скінченного елемента з урахуванням змінності компонент метричного тензора в площині його поперечного перерізу та проведена оцінка вірогідності отримуваних із його використанням результатів
Keywords: метод скінчених елементів ( МСЕ ); напіваналітичний метод скінченних елементів ( НМСЕ ); моментна схема скінченних елементів ( МССЕ ); машинобудування; тіло обертання