Перспективи створення нових композиційних матеріалів з підвищеними фізико-хімічними і механічними властивостями шляхом осадження парової фази у вакуумі - Гречанюк, Віра; Гречанюк, Ігор; Чорновол, Вікторія; Гудімов, Богдан (КНУБА, 2025)
Однією з таких революційних технологій отримання принципово нових матеріалів з наперед заданими властивостями, є процеси високошвидкісного електронно-променевого випаровування ‒ конденсації металевих і неметалевих матеріалів у вакуумі.
Keywords: композиційні матеріали; підвищені властивості; вакуум