Використання енергії сонця в України. Сонячні батареї. - Гетун, Г. В.; Мельник, В. А. (КНУБА, 2011)
У статті розглянуті основні типи накопичувачів сонячної енергії, виконано їхній порівняльний аналіз для кліматичних умов України. Наведено перспективи розвитку альтернативних джерел енергії в Україні.
Keywords: енергія сонячна; батареї сонячні; використання енергії