Автоматична система регулювання натягу полотна з підтримуванням струму якоря - Григоровський, Е. П. (КНУБА, 2001)
У схемах з невисокими вимогами до підтримування сталості натягу застосовують простіші способи компенсації динамічного струму, коли на час розганяння й гальмування установлення струму змінюються на сталу величину.
Keywords: підтримування натягу; потік двигуна; регулювання натягу; стабілізації струму; 621.838.16