Розробка ДСТУ-Н «Інженерний захист територій, будівель і споруд від підтоплення та затоплення» - Слюсаренко, Ю. С.; Шумінський, В. Д.; Титаренко, В. А.; Хлапук, М. М.; Шаповал, В. Г. (ДНДІБК, 2016)
Будівництво значної кількості об’єктів відбувається на територіях, на яких можливі прояви небезпечних інженерно-геологічних про-цесів, в тому числі підтоплення і затоплення. Тому при проектуванні і будівництві об’єктів слід вживати заходи з інженерного захисту території, будівель і споруд від підтоплення і затоплення.
Keywords: національний стандарт; підтоплення і затоплення; інженерний захист території; будівлі і споруди; 624.131.6-049.65(083.7)