Мова архітектури - методологічний аспект дослідження - Блінова, М.Ю (КНУБА, 2010)
Стаття присвячена розкриттю поняття «мови архітектури» в методологічному плані досліджень з теорії архітектури. Позначено межі та перспективи використання моделі «мови» при вивченні комунікативних особливостей архітектури.
Keywords: мова архітектури; текст; комунікації; метафора; 72.01