Архітектурно-екологічне формування атріумних просторів у житлових будівлях - Сніжко, М. С. (КНУБА, 2017)
У статті розглянуто приклади атріумних мало- та багатоповерхових житлових будівель; проаналізовано типи атріумних просторів, що широко розповсюджені в архітектурній практиці; розглянуто екологічні складові атріумів в структурі будівлі.
Keywords: атріумний простір; житлова будівля; екологічна складова