Насиченість та розміщення на міських територіях пунктів заправки водою прибиральних машин - Приймаченко, Олексій Віталійович (КНУБА, 2008)
Викладені заходи дозволяють підвищити ефективність технологічного процесу очищення дорожнього покриття, зменшити потребу в прибиральній техніці.
Keywords: прибиральні роботи; миття дорожнього покриття; продуктивність прибиральних машин; пункти заправки водою; прибиральні машини