Загальна характеристика системи освіти Великої Британії - Литвинчук, Олександра Костянтинівна; Корчова, Галина Леонідівна (Ліра-К, 2025)
Система освіти Британії розвивається протягом багатьох століть та керується жорсткими вимогами щодо якості навчання. Для кожного громадянина віком від п’яти до шістнадцяти років освіта є обов’язковою. «Закон про освіту», принятий у 1944 році, вцілом упорядкував систему освіти у Великій Британії. Вона складається з трьох рівнів: 1. Початкова освіта (Primary School) 2. Середня освіта (Secondary School) 3. Вища та подальша освіта (Further Education)
Keywords: Велика Британія; система освіти; система освіти Британії; якість навчання; 37.014.5(410)