Благоустрій адміністративно-громадського центру технопарку - Гарбар, Марина Володимирівна; Житкова, Наталія Юріївна (КНУБА, 2025)
Містять вимоги та рекомендації щодо проєктування благоустрою адміністративно-громадського центру технопарку, є продовженням курсового проєкту ТЕХНОПАРК, ТЕХНОПОЛІС та акцентують увагу на об'ємно-просторовій організації будівель, благоустрій території, розробці функціонально-ергономічних рішень, а також формуванні елементів предметного середовища. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-наукової програми "Дизайн архітектурного середовища", спеціальності G7 "Архітектура та містобудування".
Keywords: благоустрій