Експериментальні дослідження напружень і деформацій опорного обладнання автомобільного крану - Заліско, Ігор Ігорович (КНУБА, 2012)
Визначено розподіл напруження і деформацій в опорних елементах автомобільного крану в залежності від власної ваги та зовнішніх навантажень за різних умов робочого процесу крана. It also decreed the distribution of stress and strain in the reference cell car crane depending on their weight and external loads under various conditions workflow crane.
Keywords: опорно-поворотний пристрій автокрану; розподіл напруження і деформацій в опорних елементах автомобільного крану