Культура формування комфортного середовища всередині історичних кварталів - Ватаманюк, Н. Ю. (КНУБА, 2019)
У статті розглядається міське середовище як простір для існування людини, вплив на її духовне і фізичне здоров'я. По різному організоване середовище неминуче впливає на поведінку, емоційний стан людини, її сприйняття і розуміння простору. Для вирішення проблем формування міського середовища необхідно застосовувати комплекс взаємопов'язаних технічних, соціальних, екологічних, естетичних та інших заходів
Культура формирования комфортной среды внутри исторических кварталов
Culture of the formation of a comfortable environment within historical quarters
Keywords: міське середовище; історичний квартал; внутрішньоквартальний простір; двір; ландшафт; городская среда; исторический квартал; внутриквартальное пространство; двор; ландшафт; urban environment; historic quarter; quarter space; yard; landscape