Інтегровані маркетингові комунікації в мережі компанії «Епіцентр» - Максютенко, Ірина; Савич, Дарина (КНУБА, 2025)
Інтегрований маркетинг (або інтегрована маркетингова комунікація) це стратегічний підхід до планування та реалізації маркетингових зусиль, при якому різні канали комунікації та інструменти маркетингу поєднуються в єдину, узгоджену та координовану систему для досягнення максимальної ефективності та створення цілісного образу бренду чи продукту в очах споживачів. В цілому, інтегрований маркетинг ставить перед собою завдання створення гармонійного та комплексного маркетингового досвіду для споживачів, який враховує їхню взаємодію з брендом на різних етапах купівельного процесу та через різні канали.
Keywords: маркетингові комунікації; компанія «Епіцентр»; маркетингова комунікація; бренд; продукт; споживач