Визначення характеру впливу привантажувача на динаміку системи - Косминський, І. В. (КНУБА, 2012)
В статті розглянуто характер впливу привантажувача на динаміку системи «робочий орган – середовище – привантажувач». Наведено та проаналізовано результати досліджень, які проілюстровано осцилограмами та графіками залежностей амплітуд коливань віброплощадки та привантажувачаза відсутності та наявностіпривантажувача та зміні частоти, амплітуди коливань віброплощадки від тиску привантажувача, амплітуди коливань гравітаційного привантажувача від величини його тиску, амплітуди коливань віброплощадки від висоти суміші та інш. Зроблено висновки та окреслено напрямки для подальших досліджень.
Keywords: динаміка; бетонна суміш; привантажувач