Логіко-структурна модель сучасного функціонально-ресурсного менеджменту на підприємствах водовідведення та водопостачання - Чернишев, Денис Олегович (КНУБА, 2019)
Наближення до європейських стандартів соціальних умов житлово- комунальної сфери, які дозволяють задовольнити потреби життєзабезпечення населення, є одним із мотивів вибору українським суспільством шляху європейської інтеграції. Комплекс заходів, що був здійснений у сфері житлово-комунального господарства (ЖКГ) протягом попередніх років, частково заклав підґрунтя для здійснення повноцінної реформи галузі
Keywords: логіко-структурна модель ресурсного менеджменту; житлово-комунального господарство (ЖКГ); функціонально-ресурсний менеджмент; підприємства водовідведення та водопостачання; ресурсозбереження