Колірна естетика інтер'єрів центрів дитячої творчості - Новосельчук, Н. Є.; Павлова, В. В. (КНУБА, 2018)
У статті проаналізовано колірну естетику інтер’єрів приміщень на прикладі центрів дитячої творчості. Встановлено асоціативний вплив кольору на дитину залежно від віку. Наведено рекомендації щодо використання кольору в інтер’єрах приміщень різного функціонального призначення центрів дитячої творчості.
Keywords: колірна естетика; інтер'єр; центр дитячої творчості; кольорове вирішення; 7.017.4-111.852