Архітектурно-середовищна організація мобільних поселень в надзвичайних ситуаціях - Веденко, Т. О. (КНУБА, 2014)
У статті розглянуто проблеми організації безпечного та комфортного середовища мобільних поселень для захисту людини в надзвичайних ситуаціях.
Keywords: надзвичайні ситуації; мобільні поселення; 711.582.7