Оцінка нерухомого майна державної та комунальної власності - Драпіковський, Олександр Іванович; Іванова, Ірина Борисівна (КНУБА, 2012)
Розглядаються питання визначення справедливої вартості нерухомого майна в публічному секторі.
Keywords: вартість нерухомого майна; справедлива вартість; ринкова вартість; державна власність; комунальна власність