Архітектурно-конструктивні вирішення млинів Волині періоду ХІХ – початку ХХ ст. - Шапран, С. Ю. (КНУБА, 2014)
висвітлюється історія розвитку борошномельної промисловості Волині ХІХ – поч. ХХ ст.Розглянуто архітектурно-конструктивніособливості млинів Волині, їх механізм дії. Сформовано список нововиявлених млинів на території Волині.
Keywords: млини; вітряки; борошномельна промисловість; Волинська губернія; Волинь; 72:664.7(477.82)