Дослідження збіжності ітераційних процесів у нелінійних задачах СГМ - Ботвіновська, С. І. (КНУБА, 2017)
В роботі розглядаються питання аналізу збіжності ітераційних процесів у нелінійних задачах статико-геометричного методу при формоутворенні дискретних каркасів кривих ліній та поверхонь. Проаналізовано вибір алгоритму моделювання ДПК на прикладі площинної задачі формування дискретного каркаса кривої лінії під впливом нормальних зусиль, з різними законами розподілу величин векторів цих зусиль.
Keywords: статико-геометричний метод; ітераційні процеси; нелінійні задачі; нормальні зусилля