Про проблеми формування сучасних культурно-просвітницьких закладів - Примачок О. А. (КНУБА, 2011)
Розглянуто значення культурно-просвітницької діяльності у вихованні молоді та вплив сучасних суспільних потреб на формування закладів КПД . Проаналізований сучасний екологічний стан територій для відпочинку. Запропонована можливість інтеграції закладів КПД та рекреаційних зон міста .
Keywords: заклади культурно-просвітницької діяльності (КПД); довкілля; рекреаційні зони міста; учреждения культурно-просветительской деятельности (КПД); окружающая среда; рекреационные зоны города; institutions of cultural and educational activities (CEA); environment; recreational areas of the city