Архітектурно-художня кераміка при формуванні інтер'єрів лікувально-реабілітаційних споруд - Чернявський, К. В. (КНУБА, 2010)
розглядаються перспективні тенденції формотворчих можливостей засобів архітектурно-художньої кераміки при формуванні інтер’єрів лікувально-реабілітаційних споруд
Keywords: вироби та твори архітектурно-художньої кераміки; інтер’єрні простори; споруди громадські та лікувальні; 725.21:693.63