Особливості обмірної та проектної практики в м. Дубно влітку 2018 року - Слєпцов, О. С.; Ніканоров, С. О.; Сьомка, С. В.; Щербаков, О. В. (КНУБА, 2018)
Кілька років тому на тлі творчої подорожі персональної виставки авторських гобеленів та архітектурних робіт професора О. С. Слєпцова на Рівненщині почалась співпраця з Дубенським Державним історико-культурним заповідником. Колективом студентів та викладачів кафедри Основ архітектури і архітектурного проектування КНУБА на замовлення міської Ради і Заповідника були виконані і продовжують розроблятися дипломні проекти, присвячені регенерації історичного середовища м. Дубно.
Keywords: м. Дубно; пам'ятки архітектури України; архітектура