Риторика: Методичні рекомендації для підготовки до практичних занять, самостійної роботи та виконання індивідуальних завдань для студентів спеціальності «Право» - Коваленко, Людмила Євгенівна (КНУБА, ФО-П Шпак В.Б., 2023)
Подано тематику практичних занять, літературу з підготовки до них, тематику індивідуальних завдань та рекомендації з їх підготовки, питання підсумкового контроля, список рекомендованої літератури. Призначено для студентів спеціальності «Право».
Keywords: риторика; 808