Застосування алмазного та абразивного інструменту для різання кам’яних матеріалів - Абрашкевич, Юрій; Мачишин, Григорій; Поліщук, Анатолій (КНУБА, 2010)
Аналіз роботи алмазних та абразивних кругів з охолодженням та без охолодження при різанні штучних та природних кам’яних матеріалів із наступним раціональним вибором різального інструменту щодо їх оброблення.
Keywords: різання; охолодження; абразив; зв’язка