Позаквартирні приміщення громадського обслуговування в структурі багатофункціонального житлового будинку - Давиденко, В. В. (КНУБА, 2013)
Розглядаються сучасні положення проектування нежитлових приміщень в структурі житлового будинку. Визначаються функціонально просторові взаємозв'язки позаквартирних приміщень громадського призначення. Наведений перелік факторів, що впливають на проектування нежитлових поверхів і приміщень житлового будинку.
Keywords: житловий будинок; позаквартирні приміщення; житлове середовище; приміщення загального користування; 728.012