Екологія людини : методичні вказівки до виконання практичних робіт - Жукова, Олена; Кордуба, Ірина Богданівна; Негода, Назарій В’ячеславович; Старжинський, Павло Станіславович (КНУБА, 2025)
Наведено традиційну термінологію і загальноекологічні фундаментальні поняття, містять методику наукових досліджень з екології людини. Призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 «Екологія».
Keywords: екологія людини