Правові аспекти забезпечення концепції політики сталого розвитку сільських територій - Ковальчук, Інна Валентинівна (Бескиди, 2019)
Структурні зміни в Україні відбуваються на тлі впливу таких чинників як урбанізація, технологічні зміни, підвищення значення збереження навколишнього середовища, посилення глобалізації та інтеграції у внутрішній та світовій торгівлі сільськогосподарською продукцією, зміною вимог споживачів до якості та безпечності сільськогосподарської продукції. Перелічені трансформаційні процеси не могли не вплинути на економіку та якість життя сільських територій.
Keywords: політика сталого розвитку; політика сталого розвитку сільських територій; урбанізація; збереження навколишнього середовища