Прийняття архітектурних і дизайнерських рішень на основі комплексної системи оцінки якостей - Панько, О. М. (КНУБА, 2011)
Розглядається питання можливості та факторів що впливають на прийняття рішень в архітектурній та дизайнерській діяльності.
Keywords: прийняття рішень; комплексна оцінка; якість; принятие решений; комплексная оценка; качество; decision making; integrated assessment; quality