Нетрадиційні та відновлювальні джерела енергії - Кириченко, М. А.; Чепурна, Н. В.; Барановська, С. В. (КНУБА, 2022)
Містять завдання і рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи та приклади її розрахунку. Призначені для студентів спеціальностей 144 «Теплоенергетика», 192 «Будівництво та цивільна інженерія» денної та заочної форм навчання.
Keywords: джерела енергії; нетрадиційні джерела енергії; відновлювальні джерела енергії