Технологія монтажу великоблочних покриттів вантажно - підйомними крокуючими модулями (ВПКМ) - Черненко К. В. (КНУБА, 2012)
Пропонується розроблена для підйому великоблочних надважких покриттів більш удосконалена технологія їх монтажу на базі застосування нового вантажно-підйомного крокуючого модуля.
Keywords: великоблочне покриття; домкрат; крокуючий модуль; технологія монтажу; цикл переміщення (піднімання)