Обгрунтування вибору геометричних та динамічних параметрів моделювання різання грунту наконечником з консоллю - Пелевін, Л. Є.; Пристайло, М. О. (КНУБА, 2012)
В статті доведено, що при проведенні лабораторних досліджень по різанню грунту наконечником з консоллю доцільно використовувати модель грунту, зокрема парафін, та визначено параметри моделі наконечника.
Keywords: грунт; наконечник; консоль; модель