Альтернатива капітальному ремонту двигуна - Жерновий, А.С. (КНУБА, 2002)
Двигун внутрішнього згоряння - серце будь-який машини. Температурні, механічні і хімічно агресивні впливи усередині двигуна неминуче ведуть до зносу поверхонь тертя, а тим самим – до лавиноподібному нагромадження несправностей і погіршенню його працездатності.
Keywords: підвищення технічної експлуатації; ремонт двигунів; 621.43