Методи визначення об’єму та структури побутових відходів для житлових територій - Золотар, Л. В. (КНУБА, 2012)
В статті представлено результати аналізу існуючого стану житлової території, об’єктів, що можуть розташовуватись на житлових територіях, а також структура та концентрації ТПВ (твердих побутових відходів) за фракціями на прикладі м. Києва. Представлено тенденції зміни питомих показників формування ТПВ та існуючі способи розрахунку об’єму відходів, що видаляються з території. Запропоновано один з методів визначення об’єму та структури побутових відходів (ТПВ) для території.
Keywords: тверді побутові відходи; способи розрахунку об’єму відходів; структура та концентрації ТПВ