Особливості розвитку музейної справи та туризму в Україні - Прокопенко, О. В. (КНУБА, 2011)
В статті розглядаються питання про розвиток музейної справи, проблематику вирішення фінансових питань, щільний зв’язок між етнографічними музеями та етнографічним туризмом, а також основних потреб туристів.
Keywords: музеї; етнографія; пам'ятка; містобудування; туризм; традиції; 727.7; 379.85:39